Kategoriler
Proje Haberleri

Sultaniye Konfor Konakları Etap 3 satışları başladı

Sultaniye Konfor Konakları Etap 3 projesi modern yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. 3. Etap projesi ile alıcılarını bekleyen proje Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kargrup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında her biri 4 katlı 2 blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kargrup İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 4 katlı 2 blokta toplam 21 adet daire ve 4 adet dükkan yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 90 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Duşakabin, ebeveyn banyosu, mobilya ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Sultaniye Konfor Konakları Etap 3 konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Sultaniye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bayrak Caddesi üzerinde yer alan proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sultaniye Konfor Konakları Etap 3 fiyatları ne kadar?

Sultaniye Konfor Konakları Etap 3 projesi yoğun talep üzerine inşa edilmiştir. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (536) 525 99 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…