Kategoriler
Proje Haberleri

Sümer Evleri Eskişehir satışları başladı

Sümer Evleri Eskişehir projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Capella İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 6 blok ve 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 6 blok ve 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 201 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için daireye özel kapalı otopark ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yeşil peyzaj alanları, süs havuzları, çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi ve intercom sistemi bulunmaktadır. Modern ve nitelikli mimariye sahip proje akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Geniş modern balkonlar yer almaktadır. Pencerelerde çift yön açılır PVC doğrama sistemi mevcuttur. Üstelik elektrikli panjur sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde birinci sınıf ankastre set ve mutfak dolapları bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf banyo dolapları, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Her daireye özel portmanto dolabı yapılmaktadır. Engelliler için yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Sümer Evleri Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma durakları yakın mesafede yer almaktadır. Porsuk Çayı ve Kanlıkavak Parkı ve rekreasyon alanlarına yakın konumdadır.

Sümer Evleri Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Sümer Evleri Eskişehir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 169 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.197.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 876 14 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…