Kategoriler
Proje Haberleri

Sunis Blue Residence satışları devam ediyor

Sunis Blue Residence konut projesi geniş sosyal donatıları ve modern bir yaşam fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Turaçlar Group tarafından hayata geçirilmektedir. 14.666 metrekarelik alan üzerinde denize sıfır konumda 152 adet teras bahçeli daire bulunmaktadır. Farklı ihtiyaçlara cevap veren dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Turaçlar Group güvencesi ile tasarlanan proje 14.666 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan içerisinde toplam 152 adet daire yer almaktadır. Söz konusu projedeki tüm konutların denize hakim olması için teras bahçe konsepti uygulanmaktadır. Üstelik farklı ihtiyaçlara cevap veren daireler 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar olan konut seçeneklerine sahiptir. Bu konutların büyüklüğü ise 100 metrekare ile 800 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatıları içerisinde açık ve kapalı yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkurları, restoran ve çeşitli dinlenme alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Söz konusu projede atık suların arıtılması ile elde edilen sularla peyzaj alanlarının sulaması sağlanmaktadır. Ayrıca yağmur suları biriktirilerek ihtiyaç halinde kullanılmak üzere toplanmaktadır. Bu yönüyle de su israfının önüne geçilmektedir. Proje, konfor, teknoloji ve güvenlik gereksinimlerini maksimum seviyede karşılamaktadır. Dolayısıyla tüm daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır.

Sunis Blue Residence konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Sahil Caddesi üzerinde yer alan proje aynı zamanda Konyaaltı’na yakın konumdadır. Bu bölgede pek çok otel, alışveriş merkezi, kafe, restoran, eğitim kurumu ve sağlık kurumları mevcuttur. Üstelik yılın 12 ayı canlı olan bölgede sosyal ve hareketli bir yaşam fırsatı sunulmaktadır.

Sunis Blue Residence fiyatları ne kadar?

Sunis Blue Residence projesi yazlık olarak da tercih edilmektedir. Oturum amacıyla veya yatırım amacıyla konut arayanlar için projedeki satışlar devam etmektedir. Üstelik geliştirici firma tarafından konut sahiplerine farklı ödeme planları oluşturulmaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 549 820 22 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…