Kategoriler
Proje Haberleri

Sunset Kartal satışa çıkıyor

Sunset Kartal, karma konut projesi olarak modern ve mimari yaşam olanakları ile satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu bu proje Avrasya Uluslararası İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. 120.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 1.100 adet daire yer almaktadır. Proje kapsamında hem konut hem de ticari üniteler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Avrasya Uluslararası İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ileri teknolojiyle modern mimarinin buluştuğu özellikler yer almaktadır. Projenin tasarımı Tago Architects imzası taşımaktadır. Söz konusu proje 120.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Site içerisinde 1.100 adet daire yer almaktadır. Üstelik sitede hem konut hem de ticari üniteler ve butik alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, süs havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik binalarda asansör sistemi yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Sunset Kartal konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli bölgelerinden biri olan Kartal sahil bandında yükselmektedir.

Sunset Kartal projesinde ödeme koşulları henüz belli değildir. Projenin detayları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…