Kategoriler
Proje Haberleri

Supark Country fiyat bilgisi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Supark İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Supark Country konut projesi, toplam 32 adet villadan meydana geliyor.

İnşaatı tamamlanmış durumdaki villalar, 2 katlı olarak tasarlanarak satışa sunuldu. Konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte villa seçenekleri yer alıyor. Projedeki 3+1 tipteki villalar 138 metrekare ila 145 metrekare arasında, projedeki 4+1 tipteki villalar ise 166 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Lüks konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Supark Country konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 3+1 tipteki villalar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki villalar ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Anahtar teslim durumdaki konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda.

Supark Country konut projesi sosyal donatı olanakları

Lüks konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık otopark ve açık yüzme havuzu gibi birkaç sosyal donatı özelliği mevcut.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Lüks konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Kocaeli’nin merkez ilçelerinden Gölcük’te inşa ediliyor. Supark Country konut projesi, Saraylı Örcün Mahallesi, Gölcük / Kocaeli adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere +90 262 413 3133 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.