Kategoriler
Proje Haberleri

Supark Country’de ipotek kredisiyle ödeme

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, Supark İnşaat tarafından yapılan Supark Country konut projesi, toplam 32 adet villadan meydana geliyor.

İnşaatı tamamlanan villalar, 2 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte villa seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 3+1 tipteki villalar 138 metrekare ila 145 metrekare arasında, projedeki 4+1 tipteki villalar ise 166 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.

Lüks konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Supark Country konut projesi ödemesi

Konut projesindeki 3+1 tipteki villalar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki villalar ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Supark Country konut projesi sosyal donatıları

Projede açık otopark ve açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatılar var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesinin konumu?

Supark Country konut projesi, Saraylı Örcün Mahallesi, Gölcük / Kocaeli adresinde inşa edilerek alıcılarını bekliyor.

Konut projesi ile ilgili olan bütün detaylı bilgilere +90 262 413 3133 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.