Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Antalya Suites ön satışta

Sur Yapı Antalya Suites projesinde ön satış dönemi başlamıştır. Söz konusu Antalya konut projesi Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya şehrinde yer almakta ve inşa edilmektedir. Firma bu konut projesi ile Yeni Konut Finansman Modeli’ne destek vermektedir. Proje ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Sur Yapı firması 2023 yılına üç yeni proje ile başlamaktadır. Projelere baktığımızda bir tanesi Antalya’da yer alan 3 yeni Sur Yapı Antalya Suites projesidir. Ayrıca firmanın bir diğer projesi İstanbul, Ümraniye’de yer alan Sur Yapı Cevher projesidir. Bunların dışında ayrıca üçüncü proje ise Sur Yapı Exen Konakları projesi yer almaktadır. Söz konusu konut projelerinin detayları henüz belli değildir.

Ancak Antalya’da hayata geçirilecek olan konut projesinin ortak gelir grubuna hitap edecek şekilde tasarlandığı firma yetkilileri tarafından belirtilmektedir. Bu projelerde ise indirim kampanyası başlatılmıştır. Antalya konut projesinde yer alan konut bloklarının üzerinde yüzme havuzu yer almaktadır. Bu havuzdan ise deniz manzarası görülebilmektedir.

Konut projesinde kampanya kapsamında yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Kampanya kapsamında Sur Yapı Antalya Suites projesi firma tarafından orta gelirli grubuna uygun hale getirilmiştir.  Orta gelir grubuna göre tasarlanan ve özel olarak geliştirilen Antalya Suites konut projesinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bu konut projesinde satılık daire fiyatları ise 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Sur Yapı Antalya Suites fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık daire fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları, evlerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bakıldığında daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Ödeme planı olarak bakıldığında ise 1 milyon 600 bin TL’lik daire için ilk yıl 5 bin 700 TL taksit ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca vade olarak ise 180 ay vade ile ödeme imkanı projede sunulmaktadır.

Sur Yapı Finansman Modeli fırsatı

Yeni Evim kampanyası kapsamında başlatılan Yeni Konut Finansman Modeli ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ancak bu bu kampanyadan kredi kullanmak için şartları uygun olmayanlar için Sur Yapı farklı ödeme planı fırsatı sunmaktadır. Sur Yapı bünyesinde alternatif ödeme planları arasında 72 aya varan özel ödeme planı imkanı sunulmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 5 787 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…