Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Bahçeyaka 2 Ocak’ta teslime hazırlanıyor

Konut projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Avcılar konut projesi Sur Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Projenin tam olarak teslim tarihi Ocak 2022 olarak belirlenmiştir. Sur Yapı Bahçeyaka konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Avcılar, Tahtakale Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 7 konut bloğundan oluşmaktadır. Sur Yapı Bahçeyaka projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 1+1 tip daireler brüt 52 metrekare, 2+1 tip daireler brüt 91 metrekare büyüklükte tasarlanmıştır. Ayrıca daire içlerinde yangın alarmı, vestiyer, görüntülü diafon gibi olanaklara yer verilmiştir.

Proje içerisinde; otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, su deposu, güvenlik, jeneratör gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda proje taşınmaya hazır olup, farklı kat ve cephe seçenekleri de mevcuttur.

Sur Yapı Bahçeyaka fiyatları ne kadar?

Avcılar konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden sınırlı sayıda;

52 metrekare brüt büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 900 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler ise 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Sur Yapı Bahçeyaka nerede yer alıyor?

İstanbul Avcılar konut projesi Tahtakale Mahallesi’nde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 803 12 18 ve 0533 063 98 78 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…