Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Cevher Ümraniye satışta

Sur Yapı, yeni konut finansman modeli ile İstanbul Ümraniye’de yer alan Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sunmaktadır. Proje, 1+1 tip dairelerden 4+1 tip dairelere kadar değişen farklı konut seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca tüm indirimlere ek olarak yüzde 25 indirim fırsatı da mevcuttur. Sur Yapı Cevher projesi, göz kamaştıran bir eser olarak modern mimarisi ve az katlı blokları ile dikkat çekmektedir. Konut projesi nerede yer alıyor, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi, 10 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmektedir. 387 adet konutun yer alacağı bu projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Ayrıca, projede peyzaj alanları, yüzme havuzu, fitness salonu ve açık hava sineması gibi sosyal olanaklar da mevcut olacaktır.

Sur Yapı, konut projelerinde kaliteli malzemeler kullanmasıyla bilinmektedir. Ümraniye konut projesinde de aynı kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Binalar, sağlam ve dayanıklı malzemelerden yapıldı ve çevre dostu özelliklere sahiptir. Böylece, sürdürülebilir bir yaşam tarzına katkıda bulunmaktadır.

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcuttur. Konutların büyüklükleri 125 metrekare ile 260 metrekare arasında değişmektedir. Bu sayede, farklı ihtiyaçlara uygun konut seçenekleri sunulmaktadır.

1+1 daireler, genç çiftler ve yalnız yaşayanlar için ideal bir seçenek olabilmektedir. 2+1 ve 3+1 daireler, küçük aileler ve çocuklu aileler için uygun olabilir. 4+1 daireler ise daha büyük aileler ve geniş yaşam alanlarına ihtiyaç duyanlar için ideal bir seçenek olabilir.

Sur Yapı Cevher Ümraniye fiyat listesi

Ümraniye konut projesindeki konut fiyatları, büyüklüklerine ve konumlarına göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 7.000.000 TL ile 15.000.000 TL arasında değişmektedir. Konut fiyatlar, İstanbul’da yeni inşa edilen lüks konut projeleriyle karşılaştırıldığında oldukça rekabetçi bir seviyededir. Konut projesinin teslim tarihi ise 2025 yılı olarak planlanmaktadır.

Sur Yapı Cevher nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje, İstanbul Finans Merkezi’ne de yakın bir konumda yer almaktadır. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına yakınlığı ile kolay ulaşım imkânı sağlamaktadır. Bununla birlikte Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Ümraniye İstasyonu’na yakın konumdadır. Toplu taşıma hatlarına da bir adım mesafede yer almaktadır.

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 km mesafededir. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km mesafededir. Ayrıca Ataşehir, Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy’e de yakın bir konumda yer almaktadır.

Sur Yapı Cevher ödeme planı nasıl?

Sur Yapı Cevher projesinde sınırlı sayıdaki stokla Konut Finansman Modeli kapsamında satışa sunulmuştur. Yeni Evim kampanyası kapsamında ilk 3 yıl düşük taksit ve yüzde 0.69’dan başlayan faiz oranı ve 15 yıl vade fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca yüzde 25 indirim ve yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı da sunulmaktadır. Konut projesinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu kapsamda ilk yıl 18 bin TL taksit, ikinci yıl 22 bin 125 TL taksit ve üçüncü yıl 26 bin 550 TL taksit ödeme imkanı bulunmaktadır. Kampanya kapsamında, orta gelirli ailelerin bütçelerine uygun olarak fiyatlandırılan daireler satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 57 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…