Kategoriler
Proje Haberleri

Sur Yapı Şehir Konakları’nda yüzde 15 indirim

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Sur Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Şehir Konakları konut projesi, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

208 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, toplam 4 blok bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1’ler 62 metrekare, 2+1’ler 98 metrekare, 3+1’ler 175 metrekare ve 4+1’ler ise 224 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Sur Yapı Şehir Konakları konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 577 bin TL’den, projedeki 2+1 tipteki daireler 861 bin TL’den, projedeki 3+1 tipteki daireler 1 milyon 585 bin TL’den ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 949 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projede yüzde 0,98 faiz oranıyla banka kredisi kullanılabiliyor. Projede peşin ödemede yüzde 15 indirim yapılıyor.

Sur Yapı Şehir Konakları projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede yürüme yolu, spor salonu, çocuk oyun alanları, süs havuzu, tenis kortu, yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Çekmeköy ve Necip Fazıl metro duraklarına yakın. Proje Metro Garden AVM’ye kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Sur Yapı Şehir Konakları konut projesi, Esenşehir Mh. Kanuni Sk., 34776 Ümraniye/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 5 787 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.