Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 24 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

Devremülk sektörü, son yıllarda ülkemizde oldukça popüler hale geldi. İnsanlar, biriktirdikleri paraları değerlendirmek ve tatil yaparken aynı zamanda para kazanmak için devremülk seçeneklerini tercih ediyorlar. Bu noktada, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi, farklı seçenekleri ve cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesindeki devremülkler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, yazımıza göz atabilirsiniz.

Devremülk projesi Sur Yapı tarafından hayata geçirilen bir devremülk projesidir. Sur Yapı, gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yıllık deneyimini turizm sektörüne taşıyarak, farklı bir tatil anlayışı sunmayı hedeflemektedir. Bu projede yer alan devremülk sahipleri, özel plaj, SPA&Wellness, tematik havuzlar, aquapark ve pek çok tesisin imkânlarından faydalanabilmektedirler.

Devre mülk seçenekleri neler?

Projede projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip devre mülk seçenekleri bulunmaktadır. 1+1 tip devremülkler brüt 53.94, 58.75 metrekare, net ise 50.85 ve 44.81 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip devremülkler brüt 81.95 ve 91.18 metrekare, net ise 69.38 ve 79.74 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip devremülkler brüt 107.87 ve 117.50 metrekare, net ise 93.66 ve 104.80 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Devremülk projesindeki devre mülkler ömür boyu kullanılabilmektedir. Ayrıca devre mülkünüzün tapusu, hisseniz oranında ve satın alırken belirlediğiniz tarih aralığında kullanım hakları ile birlikte tümüyle o dönem satın alan kişiye ait olmaktadır.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatları

Devremülk projesindeki fiyatlar, seçilen aylara ve dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca devremülklerin tipine ve büyüklüğüne göre de fiyatlar değişmektedir. Satılık devremülkler yaz sezonu için 80 bin TL peşinat ile sahip olunabilmektedir. Ayrıca, 1 yıl sonra 35 bin TL ara ödeme ve aylık 4.800 TL taksitle sahip olma fırsatı sunulmaktadır. Bununla birlikte, 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da mevcuttur. EYL’li müşteriler için ise 15 bin TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Devremülk projesi Kepez Kent Ormanı’na komşu konumda yer almaktadır. Orman içerisinde farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile çeşitli orman aktivite alanları mevcuttur. Üstelik komşularla beraber keyifli zaman geçirilebilecek kır kahvesi, kır lokantası, kafe gibi alanlar da bulunmaktadır. Proje içerisinde macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu mevcuttur. Ayrıca mini futbol sahası, basketbol sahası gibi imkanlar da mevcuttur.

Çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanları yer almaktadır. Ayrıca yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporların yapılabileceği bir spor kulübü bulunmaktadır.

Projede spa & wellness, aquaparklar, tematik yüzme havuzları, özel plajı ve restoranlar yer almaktadır. Ayrıca sıcak su havuzları, kumsallı yüzme havuzu, aquaparklar, çocuk kulübü, kadınlara özel yüzme havuzları gibi imkanlar da bulunmaktadır.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede yer alıyor?

Proje, Antalya İli, Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. Proje, Kepez Kent ormanına komşu konumda bulunmaktadır. Antalya devremülk projesinde alınacak tapulu devre mülkler gün geçtikçe değer kazanmaktadır. Bu sayede kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma fırsatı da oluşmaktadır.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 3 770 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…