Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Sur Yapı’dan “Mis Gibi Hayat” kampanyası: Yüzde 20 indirim

Sur Yapı, İstanbul’daki 9 adet konut projesi ve Firmanın Antalya’daki projesi için Mis Gibi Hayat kampanyasını duyurdu. İstanbul’da yer alan ve büyük yeşil alanlara sahip projelerdeki evlerin satışında yüzde 20 indirime gidiliyor. Peşin veya banka kredisi aracılığıyla yapılacak ödemelerde yüzde 20 oranında indirime gidildiği kampanyanın kapsamında; yüzde 0.99 kredi faiz oranıyla 120 aya varan vadelerle ödeme planı oluşturuluyor.

Sur Yapı Antalya projesinde uygulanacak indirim ise yüzde 10 oranında bulunuyor.

Projelerde 48 ay vade farksız ödeme

Sur Yapı, ayrıca, banka kredisiz ödeme planı da sunuyor. Firma tarafından kişiye özel 48 aya kadar vade farksız senet aracılığıyla ödeme seçeneği oluşturuyor. Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, doğayla iç içe; manzaralı ve ferah alanlara projeler geliştirdiğini ve projelerine olan talebin çok yüksek olduğunu belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, “Pandemi dönemiyle birlikte yakın zamanda teslim ettiğimiz tüm projelerimizin kısa sürede yüzde 90 oranında doluluğa ulaştığını gördük. Örneğin geçtiğimiz aylarda teslim ettiğimiz Lavender projemiz 3 ay içerisinde yüzde 85 oranında doluluğa ulaştı. Birkaç ay öncesinde teslim ettiğimiz Gölbahçe Projemiz, keza yine ondan birkaç ay önce teslim ettiğimiz İlkbahar projelerimiz çok kısa zamanda yüzde 90 doluluğa ulaştı. Normalde teslim sürelerinden bir yıl sonra elde edeceğimiz bu doluluk oranına çok kısa sürede ulaştık. Pandemiyle birlikte bütün projelerimiz çok kısa zaman içerisinde yüzde 90 seviyesinin üstünde doluluğa geldi. Bunun temel sebebini sorgulayıp araştırdığımızda Sur Yapı kalitesi ve işçiliğinin payı olduğu gibi, pandemiyle uyumlu olması ama asıl temel tercih nedeninin insana özelleştirdiğimiz çevre düzenlemesi ve peyzaj özellikleri olduğunu gördük. Bu nedenle ‘Mis Gibi Hayat’ adıyla kampanyamızı hayata geçirdik.” ifadelerini kullandı.

Projelerin teslimi ne zaman yapılacak?

Mis Gibi Hayat kampanyasına dahil olan projelerin teslimini 2021 yılı içerisinde teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, 2021 yılın kendileri için “teslim yılı” olacağını ifade etti.

Altan Elmas’ın açıklamalarına göre kampanyaya dahil Muhit Sancaktepe, YeşilMavi, Topkapı Evleri, Şehir Konakları, Bahçeyaka Ispartakule, İlkbahar ve Sur Yapı Antalya projelerindeki dairelerin teslimi, önümüzdeki yıl içerisinde başlayacak.