Kategoriler
Proje Haberleri

Sweet Life Dalaman özel mimarisi ile Dalaman’da konumlanıyor

Proje Muğla İli, Dalaman İlçesi, Söğütlüyurt Mahallesi’nde yer alıyor. Lüks beyaz eşyalı Sweet Life Dalaman daireleri Orhanlar İnşaat firması farkıyla satışa sunuluyor. Proje özel tasarım iç mimarisi ile dikkat çeken daire seçeneklerine sahip. Projede fiyatlar ne civarda seyrediyor? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Sweet Life Dalaman daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 90 metrekare genişliğe sahip 2+1 daireler ve brüt 130 metrekarelik 3+1 daireler mevcut. Konut projesinde daireler klima sistemi ile ısıtılıyor. Eşyalı durumdaki daireler üç katlı binalar içerisinde yer alıyor. Otomatik panjurlu ve yeşil alanı bol bir havuzlu site içerisinde yer alan daireler sahiplerini bekliyor. Sweet Life Dalaman projesi kapsamında toplam 36 daire mevcuttur. Dairelerin 3 tanesi 1+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. 23 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Ayrıca 10 tanesi de  3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Projede daireler usta işçilik ve kaliteli malzemeleriyle dikkat çekiyor. Özel tasarım mutfak ve kiler, vestiyer imkanlarına sahip daireler iç mimarisiyle dikkat çekiyor. Projede her katta iki daire mevcut ayrıca bütün daireler kesintisiz güneş alıyor. Isı yalıtımı, kırılmaz cam balkon korkulukları olup ayrıca üçlü ankastre seti de proje kapsamında yer alıyor.

Sweet Life Dalaman sosyal olanakları

Projede büyük bir havuz bulunması dikkat çekiyor. Site içinde site bekçisi ve çim bakım sorumlusu da var. Ayrıca çocuk oyun alanı ve internet ile televizyon alt yapısı da sağlanmış durumda. Proje konum itibariyle de semt pazarı, market, okullar ve spor salonuna yakın durumda. Ayrıca proje yakınlarında alışveriş merkezi ve sağlık ocağı da mevcuttur.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Sweet Life Dalaman projesi kapsamında brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler konut özelliklerine göre 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Ayrıca projede yer alan brüt 130 metrekarelik 3+1 daireler ise 626 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daireler konut kredisine uygun durumdadır. Ayrıca projenin ödeme seçenekleri arasında takas da yer alıyor. Projede daireleri görüntülü arama ile gezme hizmeti ise mevcut değil. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 692 50 37 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…