Kategoriler
Proje Haberleri

T Yapı Lotus Villaları 1. etap satışları başladı

T Yapı Lotus Villaları İzmir Menemen’de Emiralem villaları bölgesinde yer almaktadır. Turgut Group Yapı tarafından hayata geçirilen proje dört etaptan oluşmaktadır. İnşaatına devam edilen projede birinci etap satışları başlamış durumda. Satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

T Yapı Lotus Villaları İzmir Menemen Emiralem Villalar Bölgesinde yer almaktadır. Projede toplam 14 adet villa bulunmaktadır. Villaların hepsi 6 oda 1 salon olarak tasarlanmıştır. Konutlar iki katlıdır. Mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Misafir odası, yatak odası, çocuk odası ve genç odası özel olarak tasarlanmıştır. Konutlarda bir adet ortak kullanım banyosu ve tuvalet vardır. Buna ek olarak yatak odası, çocuk odası ve genç odası içinde de banyo ile tuvalet bulunmaktadır. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Konut içindeki kapılar özel tasarımlı ve dayanıklıdır. Dış kapılar ise daha güvenli çelik kapıdır. Kışın ısınmak için doğalgaz kombi ya da şömine kullanılmaktadır. Yazları serin olacak şekilde konutlar tasarlanmıştır. İsteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır. Villalarda ek oda olarak çamaşır odası ve kiler de bulunmaktadır.

T Yapı Lotus Villaları 7 gün 24 saat özel kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bu otoparklar her villa için iki araçlık kapalı alan olarak tasarlanmıştır. Site içinde basketbol ve hentbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca yazın serinlemek için açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

T Yapı Lotus Villaları satışları

Proje Mavişehir, Karşıyaka ve otobana 15 dakika mesafededir. Şehir hayatına yakın ancak gürültüsünden uzak doğa ile iç içe bir konumda bulunmaktadır. Villalar 6 oda 1 salondur. 210 metrekare büyüklüğündedir. Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Dört etaptan oluşan projenin birinci etapta satıştadır. Konutların 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Villaların fiyatları şu anda 9 milyon 300 binden başlamaktadır. Bu fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Konutları görüntülü arama ile gezme imkanı vardır. Güncel fiyatlar ve görüntülü arama için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0506 559 15 81 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız