Kategoriler
Proje Haberleri

Tablo Adalar Mimsan ısıtma sistemlerini tercih etti

Mimsan, yüksek verimli kazan teknolojileri ile Türkiye’nin prestijli projelerine değer katmaya devam etmektedir. Mimsan, yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün aralığı ve hizmet kalitesi ile sektöründe öncü durumdadır. Ayrıca bu marka Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’da geliştirdiği yeni projesi Tablo Adalar projesinde ısıtma çözümleri ile yerini almaktadır.

Mimari projesi Tabanlıoğlu Mimarlık imzası ile hazırlanan projenin ana yükleniciliğini ise Rönesans REC Uluslararası İnşaat üstlenmektedir. Proje, toplamda 15.264 metrekare arsa alanına sahiptir. Ayrıca 67.861 metrekare yapı alanına sahip projede 2 blokta toplam 316 daire bulunmaktadır.

Tablo Adalar maksimum düzeyde tasarruf

Projenin ısıtma sisteminde; Mimsan’ın çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği ile ön plana çıkan MG Model Sıcak Su Kazanları kullanılmıştır. Ayrıca brülör sistemlerinde ise ileri teknolojiye sahip ELCO ürünleri tercih edilmiştir. 928 kW kapasiye sahip 4 adet MG Model Sıcak Su Kazanı ile Tablo Adalar’ın ısıtma giderlerinden yüksek düzeyde tasarruf sağlanması hedeflenmektedir.

Çevreci yaklaşım

Mimsan, MG sıcak su kazanı’yla tasarrufun haricinde çevreci bir yaklaşıma sahiptir. Yüzde 95 yanma verimi sağlayan MG sıcak su kazanları, atmosfere salınan atık gaz oranını düşürmektedir. Böylece iklime zarar vermeden ekonominin gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Uzaktan yönetim avantajı

“MG sıcak su kazan”ları, ulusal ve uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir. Üstelik bu sistem uzaktan kontrol edilip, yönetilebilmektedir. Kazan suyu çıkış sıcaklığı da dış hava sıcaklığına göre kazan kontrol paneli üzerinden ayarlanabiliyor. Bu sayede cihaz, çalışması istenilen saatlerde konfor koşullarına uygun olarak çalıştırılabiliyor. Diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…