Kategoriler
Proje Haberleri

Tacin Gold satışları başladı

Tacin Gold projesi bulunduğu bölgenin en gözde projelerinden birisidir. Projenin konumu Aksaray’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Genç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok, 56 adet daire ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genç İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 56 adet daire ve 4 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Her binada 2 adet tam otomatik asansör bulunmaktadır. Ayrıca hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Her dairede kiler alanı mevcuttur.

Tacin Gold konumu hakkında

Proje, Aksaray’ın Merkez İlçesi Tacin Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni hastane yakınında olup Recep Tayyip Parkına yürüme mesafesindedir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Tacin Gold fiyatları ne kadardır?

Tacin Gold projesinde banka kredisine uygun ödeme kolaylığı ve avantajları sağlanmaktadır. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (382) 214 35 06 veya 0 (542) 832 78 73 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…