Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Tahincioğlu’nda yüzde 0,79 vadeyle ödeme

Tahincioğlu Gayrimenkul, projelerinden konut almak isteyen yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan bu yeni kampanya kapsamında; Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleri dahil edildi. Kampanyaya göre projelerde 180 ay vade, 0.79 faiz oranı ile yatırımcılara avantajlı ödeme fırsatı sunuyor.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konut faizlerinde yüzde 1’in altındaki seyre şirket olarak destek verdiklerini söyledi. Tahincioğlu “Projelerimizden mülk sahibi olmak isteyenler için 180 ay vade ve 0.79 faiz oranı sunuyoruz. Kampanya kapsamında sunulan uygun ödeme koşullarının sektörde yeni bir ivme yaratacağına inanıyorum” dedi.

Tahincioğlu tarafından başlatılan ve Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Nidapark Küçükyalı projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Banka kredisiz 60 aya yüzde sıfır faiz veya 1.000.000 TL’ye kadar 180 ay 0,79 faiz ile konut sahibi olunabiliyor. Bu projede ayrıca peşin alımlarda ise yüzde 20 indirimden de yararlanılıyor.

Nidapark İstinye projesinde alıcılara yüzde 40 peşinat ödeniyor. Kanal tutar için ise banka kredisiz 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz veya 1.000.000 TL’ye kadar 180 ay vadede 0,79 faiz fırsatı veriliyor.

Nidapark Ayyıldız projesinde ise da peşin alımda yüzde 20 indirimden yararlanılıyor. Projede yüzde 25 peşin, yüzde 25 bir yıl sonra ve kalan yüzde 50 için banka kredisiz 24 ay 0 faiz imkanı var.

Özcan Tahincioğlu, sektöre destek vermek amacıyla 180 ay vade ve 0.79 faiz oranı ile kampanya başlattıklarını söyledi. Tahincioğlu “Çünkü son 2 ayda sektörde tablonun değiştiğini gözlemliyoruz. 2 yıldır bekleyen talep alıma dönüyor. Stokların erimeye geçtiğini görüyoruz.

Tahincioğlu, yen projelerinden de bahsederek “Kartal sahildeki Eczacıbaşı Grubu’na ait 318 bin dönümlük eski seramik fabrikası arazisine Mesa ve Nurol ortaklığı ile hasılat paylaşımlı bir proje gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut. Önümüzdeki dönemlerde bu projelerimizi de hayata geçirmeyi planlamaktayız” dedi ve sözlerini tamamladı.