Kategoriler
Proje Haberleri

Talas Nirvana Life satışları devam ediyor

Talas Nirvana Life projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demirgüç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir 10.000 metrekarelik alan üzerinde tasarlanmış 2 blokta konutlar bulunmaktadır. Bunlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 3,5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

10.000 metrekarelik alan üzerinde tasarlanmış 2 blokta üç farklı alternatifi olan seçenekleri mevcuttur. Bunlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 3,5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Üstelik 12 adet ticari alan bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3,5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Üstelik projede cep sineması bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli portal çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik diafona entegreli akıllı ev sistemi ile yüz tarama sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ve granit tezgah bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. İthal duvar kağıtları yapılmaktadır.

Talas Nirvana Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ulaşım kolaylığı açısından Talas bölgesinin en cazip noktasında yer almaktadır.

Talas Nirvana Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.280.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.220.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 224 81 00 veya 0 (554) 853 64 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…