Kategoriler
Proje Haberleri

Tan Urla projesinin temeli atıldı

Tan Urla projesi Tanyer Yapı güvencesi ile Urla Bademler’de hayata geçirilen konut projesidir. Projenin temel atma töreni firmanın çözüm ortakları ve Tan Urla sakinlerinin katılımıyla yapılmıştır. Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Ege’nin doğal köy yaşamını, modern mimariyle bütünleştirerek yatırımcıların beğenisine sunduklarını dile getirmiştir. Ayrıca Tanyer, Tan Urla’nın yurt içinden ve yurt dışından talep gördüğünü belirtmiştir.

Başkan Tanyer, projenin son durumu hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Tanyer; “Modern bir köy projesi olan Tan Urla’da ruhsatı aldık. Firmamızın çözüm ortakları ve Tan Urla sakinleriyle beraber temel atma törenini gerçekleştirdik. Bu bizim için çok önemli bir adım oldu. İmar planlarının yapılması ile başlayan 15 yıllık serüvenin geldiği bir konumdayız. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Tan Urla projesinin 36 ay sonra ticari alanları sosyal donatılarıyla beraber teslimlerini yapacağız. Hem İzmir’e hem de Urla’ya önemli bir yaşam alanı daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

Tan Urla çevreci ve insan odaklı proje

Başkan Tanyer, modern, çevreci ve insan odaklı bir konut projesini yaşama geçireceklerini dile getirdi. Ayrıca Tanyer, Tan Urla’nın sunduğu olanaklarla bölgeye değer katacağına da dikkat çekti.

Münir Tanyer, şöyle devam etti; “Tan Urla siteye ve bölge geneline hitap edecek. Sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı oluşturacağız. Çeşitli ihtiyaçları karşılaması için sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, ayakkabı tamircisi, kreş ve petshop gibi dükkanlar da yer alacak. Yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel önem verdik. Güneş enerjisinden faydalanacağız. Tan Urla’da artık değeri giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonları da yer alacak. Sağlıklı yaşam imkanlarının haricinde bir sağlık merkezi de bulunacak. Güzellik ve spor merkezi ön planda olacak. Urla’nın sahip olduğu gastronomi kültürünü ve yerel lezzetlerini yansıtan şef restoranlarımızla da konuklarımızı ağırlayacağız. Proje kapsamında otel ve konaklama fırsatı da sunacağız. Proje bünyesindeki farklı alanlarda, Türk sanat müziği ve diğer tarzlarda müzik dinletileri ve konserlerle renkli etkinliklere de imza atmak istiyoruz. Tan Urla sakinlerinin son derece konforlu ve sağlıklı bir hayat sürmeleri için çalışıyoruz.”

Bölgeye değer katacak

Münir Tanyer, projenin konumu ve sosyal alanlarıyla hem yurt içi hem de yurt dışından yatırımcıların ilgisini gördüğüne dikkat çekti. Ayrıca Tanyer şu bilgileri verdi: “Yaşam devam ettikçe insanların konut ihtiyacı da devam edecek. Bu sebeple insanların konforu için doğayla iç içe yaşam konseptiyle hareket ediyoruz. Mimar Nevzat Sayın’ın projenin başında belirlediği prensiplerden ve tasarımlardan taviz vermiyoruz. Binaların iç tasarımlarında da aynı özeni gösteriyoruz. Tanıtım ofisimizde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Tan Urla, yarımadaya açılan bir kapı üzerindedir. Üstelik bölge gelişime çok açık. Seferihisar, Sığacık Körfezi, Azmak Koyu, Çeşme ve Kuşadası bölgelerine de çok yakınız. Proje 20.000 metrekarelik ticari alana sahiptir. Söz konusu projenin tüm bölgeye değer katacağı ve çekim merkezi olacağı kanaatindeyiz.”

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…