Kategoriler
Proje Haberleri

Tan Urla yatırımcıları ağırlıyor

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla satış ofisinde yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı misafir ettiklerini dile getirmiştir. Tozburun, temel çalışmalarına başladıkları proje ile ilgili bilgi vermiştir. Tan Urla’da mimari tasarım, sosyal olanaklar, ticari alanlar ve doğal hayat bütünleştirilerek yeni bir yaşam stili oluşturacaklarını belirtmiştir.

Gül Tanyer Tozburun, proje bitiminde 300’e yakın anahtarı sahiplerini teslim edeceklerini açıkladı. Ayrıca Tozburun; “Müşterilerimiz için Tanyer Yapı güvencesinde 1.29 oranlı 36 aylık bir ödeme kampanyası sağlıyoruz. Tan Urla’nın bütün bölgeye değer katıp çekim merkezi olmasını istiyoruz. Projenin toplam 36 ay inşaat süresi olacak. Ancak projeyi daha erken bitirmeyi hedefliyoruz. Söz konusu proje, lokasyon olarak hem ulaşım alanlarına hem de eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Tan Urla, yarımadaya açılan bir kapı üzerinde ve bölge gelişime çok açık bir konumdadır. Üstelik Seferihisar, Sığacık Körfezi, Azmak Koyu, Çeşme ve Kuşadası aksına çok yakın bir konumdadır. Proje alanındaki tanıtım ofisimizde, profesyonel satış ekibimizle beraber konuklarımızı ağırlamayı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

Tan Urla, Ticari Alanlarıyla da Çekim Merkezi Olacak

Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla’nın toplam 20.000 metrekarelik ticari alana sahip olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, farklı sektörlerdeki tanınmış markaları da bünyesinde toplayarak bölge için yeni bir çekim merkezi halinde olacağını aktardı.

Gül Tanyer Tozburun, projede mimari özellikler kadar sosyal alanların da fark yaratacağına değinmiştir. Ayrıca Tozburun; “Tan Urla projesinde şef restoranları, yöresel yemekler sunan restoranlar, sağlık merkezi, spor salonu bulunmaktadır. Hem site sakinlerine hem de bölgede bulunan insanların geneline hitap edecektir. Üstelik sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı kurulacaktır. Bununla birlikte çeşitli ihtiyaçlara yönelik sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, ayakkabı tamircisi, kreş ve petshop gibi dükkanların da olması planlanmaktadır. Yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel bir önem gösterdik. Tan Urla’da elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonları mevcuttur. Üstelik güneş enerjisini de en etkin biçimde kullanmak için gerekli altyapıları kuracağız. Peyzaj ve ziraat mühendisleriyle beraber karar vererek bölgenin bitki yapısına uygun bir çalışma gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Proje içerisinde bölge iklimine uygun incir, armut ve zeytin gibi farklı meyve ağaçları da dikilecektir.” açıklamalarında bulunmuştur.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…