Kategoriler
Proje Haberleri

Taraça Konakları Tekirdağ satışları devam ediyor

Taraça Konakları projesi şehrin karmaşından uzakta ancak şehre çok yakın konumda olan huzurlu konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Can Reis Group tarafından hayata geçirilmektedir.  40.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 46 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Can Reis Group tarafından geliştirilen proje 40.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 46 adet özel mimariye sahip villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 5 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 410 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 450 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 80’i yeşil alanlar olarak tasarlanmıştır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, çocuk parkları, spor alanları ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya ait bahçe alanı yer almaktadır.

Jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villaların bahçe katında mutfak, salon, ebeveyn banyolu yatak odası ve kiler bulunmaktadır. Birinci katında salon, yatak odası, banyo ve mutfak bulunmaktadır. İkinci katında ebeveyn banyosu ve giyinme odası olan yatak odası ve 2 adet yatak odası bulunmaktadır. Ayrıca villaların üçüncü katında kapalı ve açık kullanıma uygun 2 adet teras yer almaktadır.

Taraça Konakları konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Kayı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa ile iç içe konumda olup aynı zamanda metropolde bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Eşsiz deniz manzarasına sahip proje şehir merkezine 8 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca yeni terminale 1.6 kilometre, Çanakkale otoyoluna 700 metre ve Şehir Hastanesine 1.5 kilometre uzaklıktadır.

Taraça Konakları fiyatları ne kadar?

Taraça Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 410 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 4.999.000 TL ile 7.999.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 450 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 villa tipindeki konutlar 12.999.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 444 80 36 veya 0 (532) 626 22 62 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…