Kategoriler
Proje Haberleri

Taş Yapı Kule Çorum satışları başladı

Taş Yapı Kule Çorum projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Taşyapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 14 katlı bir binada 33 adet daire yer almaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 14 katlı bir binada 33 adet daire yer almaktadır. Daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 161, 163 ve metrekare olarak değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 1.500 metrekarelik yeşil alan mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları ve huzurlu peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca çift asansör, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Her daireye ait kiler alanı mevcuttur.

Taş Yapı Kule Çorum konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Kale Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Lozanevleri arkasında devam eden Ata 1. Cadde üzerinde Kaleli Benzinlik yanında yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Taş Yapı Kule Çorum fiyatları ne kadardır?

Taş Yapı Kule Çorum projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 161 ile 168 metrekare arasında olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (364) 222 10 12 veya 0 (543) 328 60 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…