Kategoriler
Proje Haberleri

Taşdelen Reverans Rezidans satışları devam ediyor

Taşdelen Reverans Rezidans projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Reverans A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 2 ve 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 4 artı 2 ve 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her bağımsız bölüme özel 1 adet kapalı otopark mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; bay ve bayanlara özel yarı olimpik yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness salonu ve spor alanı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra zemin katlarda bahçe kullanım alanları yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Projede akıllı bina teknolojileri bulunmaktadır. Böylece evinizin konforu ve güvenliği cep telefonunuzda kontrol altında tutulmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Taşdelen Reverans Rezidans konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Sultançiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, metrobüs, Marmaray, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Taşdelen Reverans Rezidans fiyatları ne kadardır?

Taşdelen Reverans Rezidans projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 145 ile 170 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL ile 2.549.000 TL arasında değişmektedir. Büyüklüğü brüt 230 metrekare olan 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 4.049.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 203 20 03 veya 0 (537) 520 04 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…