Kategoriler
Proje Haberleri

Taşpark Rezidans satışları başladı

Taşpark Rezidans Bursa Osmangazi’de yer almaktadır. Proje Taşolar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı tek tip dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Taşpark Rezidans 3 blok şeklinde yükselmektedir. Toplam 110 daire bulunan projede 3 oda 1 salon daireler vardır. Tek tip olan dairelerin tamamında balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı ve yerden ısıtmalıdır. Bu alanlar hem balkon olarak hem de kapatılıp bir oda olarak kullanıma müsaittir. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Dairelerde iki adet banyo vardır. Bu banyolardan biri ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Yatak odası içinde ebeveyn banyosuna ek olarak giyinme odası da mevcuttur. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde vestiyer, gömme dolap ve çamaşır odası bulunmaktadır. Bütün konutlar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır.

Taşpark Rezidans sitesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Konutların güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur. Güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Konutlarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Taşpark Rezidans konumu ve satış fiyatları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Okul, sağlık ocağı, hastane, alışveriş merkezi, eczane, cami, market, semt pazarı gibi yerlere yakın konumdadır. Uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları rahatlıkla kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak dolmuş ve otobüs durakları bulunmaktadır.

Taşpark Rezidans daireleri banka kredisi ile satışa uygundur. Anlaşmalı bankalardan kredi çekerek bu dairelere sahip olmak mümkündür. 3 oda 1 salon brüt 180, net 130 metrekare kullanım alanına sahip daireler şu anda 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler uygun koşullarda takas seçeneği ile de satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme koşullarını öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (224) 223 13 32 ve 0 (531) 986 43 62 numaraları bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…