Kategoriler
Proje Haberleri

Taştan İnşaat Vadi 2021 özel fırsatlarla satışta

Taştan İnşaat Vadi 2021 konut projesi avantajlı ayrıcalıkları ve kaliteli işçiliği ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesinde yükselen proje Taştan İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çankaya’da yükselen konut projesi, İlkadım Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Taştan İnşaat Vadi 2021 kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Binaların iki tarafı da manzaralı ve açıktır. Aynı zamanda daireler anahtar teslimi olup içerisinde ankastre set, vestiyer ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her daireye ait 4 metrekarelik depolama alanı da ev sahiplerine sunulmaktadır. Ayrıca proje içerisinde kamera sistemleri ve kapalı otopark da bulunmaktadır.

Çankaya konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 4+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler brüt 160 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Konıt projesindeki daireler krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır. Bununla birlikte anlaşmalı bankalardan uygun kredi imkanları da sunulmaktadır. Ayrıca takas teklifleri de değerlendirilmektedir.

Taştan İnşaat Vadi 2021 konumu ve fiyatları hakkında

Taştan İnşaat Vadi 2021 konut projesi, İlkadım Mahallesinde yer almaktadır. Sinan Caddesi ve Dikmen Caddesine yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Dikmen Vadisine de sadece 50 metre mesafede konumlandırılmıştır. Bunların yanı sıra konut projesi market, banka ve toplu taşımaya da çok yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden 160 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0536 765 37 18 ve 0312 365 08 17 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…