Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Tece Point Özdağlar daire satışları devam ediyor

Tece Point Özdağlar Mersin Mezitli’de yer alan bir projedir. Özdağlar Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Satışı devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satış fiyatları hakkında bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Tece Point Özdağlar projesi toplam 726 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda zemin + 7 kat olarak bir blok bulunmaktadır. Bloğun her katında 4 adet daire vardır. Toplam 28 adet olan dairelerin tamamı 1 oda 1 salondur. Dairelerde balkon bulunmaktadır. Balkonların her biri hem ya hem kış aylarında oturmak için müsaittir. Daire iç kapıları özel tasarımlı kullanışlı kapılardır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Mutfaklarda davlumbaz ve fırın hazırdır. Konutlarda seramik, laminat ya da parke zemin parke kullanılmıştır. Her dairede vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Bina ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör vardır. Su kesintileri içinse su deposu ve hidrofor bulunmaktadır.

Tece Point Özdağlar projesinde katlar arasında iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır. Asansörler çift olup geniştir. Araç park etmek için ise açık otopark mevcuttur. Proje deniz sıfır konumda yer almaktadır. Yakınlarında cami, semt pazarı, market, eczane, hastane, lise, ilkokul ve ortaokul bulunmaktadır. Daha uzak mesafeler için özel araç ya da otobüs kullanılmaktadır.

Tece Point Özdağlar dairelerinin büyüklüğü ve fiyatları

Projedeki dairelerin hepsi aynı büyüklükte ve aynı tiptir. 1 oda 1 salon olan daireler brüt 53 metrekare, net 34 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 50 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire satışları kredi kullanımına uygundur. Konutların tapusu hazır olup satın alımlarda hemen teslim edilmektedir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar için firmayı arayabilirsiniz.

Tece Point Özdağlar projesi ve daireleri hakkında daha detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (324) 342 16 59 sabit numarası ve 0 (507) 276 23 30 cep numarası bulunmaktadır. Her iki numaradan da hem daireler hem proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız