Kategoriler
Emlak Haberleri

Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesi yakında satışta

Halk GYO ve Teknik Yapı ortaklığı tarafından İzmir İli, Alsancak İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesine 2018 yılının ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı.

1.6 milyarlık yatırım değerine sahip Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesi 47 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek.

Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesi konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinden meydana gelen karma bir proje olarak hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Emlak Konut GYO’nun, İzmir Alsancak’taki iki ayrı parselden meydana gelen yaklaşık 47 bin metrekarelik arsa için 2017 yılı Haziran ayında açtığı arsa karşılığı gelir paylaşım ihalesini bir milyar 672 milyon liralık hasılat karşılığı ve yüzde 35 idare payı taahhüdü ile kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri olan Halk GYO ile güç birliğine gitti.

Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesi standartların üstünde sosyal imkanlar sunan bir yaşam merkezi olarak hayata geçirilecek.

Alsancak’ta, Alsancak Garı’nın yanındaki yer alan Teknik Yapı Halk Gyo İzmir projesinin 2018 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkarılması planlanmaktadır. Proje Halk GYO’nun İzmir’deki ilk projesi olma özelliği taşıyor.