Kategoriler
Proje Haberleri

Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları devam ediyor

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Teknik Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 10.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 19 katlı tek kule yer almaktadır. Bu kulede toplam 115 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Teknik Yapı A.Ş. güvencesi ile geliştirilen proje 10.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 19 katlı tek kule yer almaktadır. Bu kulede toplam 115 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her katta tek daire bulunan projede beşinci kattan sonraki daireler eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 237 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 335 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, spa merkezi ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üstelik en kaliteli malzemeler ve dünyaca ünlü markalardan edinilen seramik, banyo ayrıntıları, mutfak demirbaşları gibi detaylar dikkat çekmektedir.

Teknik Yapı Suadiye Sahil Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Suadiye Plajyolu Çıkmazı Sokak’ta inşa edilmektedir. Üstelik bu projede beşinci kattan sonraki daireler eşsiz deniz manzarası ve Adalar manzarasına sahiptir. Suadiye’nin sahile sıfır sayılabilecek bir noktasında yer almaktadır. Bağdat caddesine birkaç metre mesafede bulunmaktadır. Üstelik, cadde üzerinde seçkin kafe ve restoranlar, dünyaca ünlü mağazalar yer almaktadır. Bununla birlikte Bostancı İDO iskelesi ile 2 dakika mesafede konumlandırılmıştır. Sabiha Gökçen Havalimanına 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler köprüsüne ise 15 dakikada ulaşmak mümkündür.

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 216 362 97 97 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…