Kategoriler
Proje Haberleri

Tema İstanbul 2 nerede yer alıyor?

Yapılan basın toplantısı ise detayları paylaşılan konut projesinde satışlar başlamıştır. Konut projesi Artaş İnşaat, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ve Kantur-Akdaş Adi İş ortaklığı tarafından hayata geçirilecektir. Tema İstanbul 2 projesi ile birlikte Tema World projesi de tanıtımı yapılmıştır. Peki Tema İstanbul 2 nerede yer alıyor? Sorunun cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Tema İstanbul 2 teslim tarihi ne zaman?

Halkalı konut projesi  1 milyon 5 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  1 milyon 5 bin metrekare alan üzerinde ise toplam 2 bin 280 adet konut yer almaktadır. 2 bin 280 konut dışında ayrıca 70 adet villalar da yer almaktadır. Ayrıca projenin yüzde 80’ı yeşil alana ayrılmış durumdadır. Konut projesinin şimdiden yaklaşık yüzde 40’ı ise satılmış durumdadır.

Büyükçekmece konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri ve villalar yer almaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare ile 196 metrekare arasında değişmektedir. İnşaat çalışmalarının başladığı Tema İstanbul 2 projesinin 2023 yılının ikinci yarısında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Tema World eğlence parkının ise 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde ve banka kredili olarak ödeme seçenekleri projede yer almaktadır.

Tema İstanbul 2 nerede yer alıyor?

Konut projesi Tema İstanbul projesinin bir etabı olarak hayata geçirilmektedir. Bu nedenle konut projesi Tema İstanbul projesinin bitişinde yer almaktadır. Proje Atakent Mahallesi, Yan Yol Caddesi, Halkalı Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Yakınında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TED Atakent Koleji gibi hastane, resmi kurum ve eğitim kurumları yer almaktadır. Ayrıca Tema Bahçeşehir Koleji, Küçükçekmece Atakent Orhan Gazi Anadolu Lisesi, Sultan Alparslan İlkokulu, Atakent Anadolu Lisesi gibi eğitim kurumları da bulunmaktadır.

Küçükçekmece konut projesi yakınlarında bankalar, eğitim kurumları resmi kurumlar yer almaktadır. Ulaşım olarak ise Avrupa Oto yoluna, Turgut Özal Bulvarı’na yakın bir konuda bulunmaktadır. Ayrıca Sinpaş İstanbul Sarayları, Soyak Evostar gibi marka projelere de yakın bir konumda yer almaktadır.

"<yoastmark

Konut projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0212 970 00 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…