Kategoriler
Proje Haberleri

Tema İstanbul Bahçe banka kredisine uygun

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde; Artaş İnşaat, Mesa, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu imzasıyla hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe konut projesi, toplam 363 konuttan meydana geliyor.

Projede 10 konut bloğu yer alıyor. 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutların yer aldığı projedeki dairelerin büyüklükleri, 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 45’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Tema İstanbul Bahçe konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki daireler, 562 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca 18 ay vade yaparak da konut sahibi olunabiliyor.

Tema İstanbul Bahçe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Su depolu ve hidroforlu projede asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı projede ebeveyn banyosu da mevcut. Teraslı projede balkon da bulunuyor.

Proje dahilinde bir de okul olacak. Bahçeşehir Koleji’nin yeni bir kampüsü proje içinde yer alacak. Konut projesi yemyeşil bahçeleriyle de dikkat çekiyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Tema İstanbul Bahçe konut projesi, Tem Otoyolu, Güney Yan Yol Üzeri Atakent Küçükçekmece/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 970 00 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.