Kategoriler
Proje Haberleri

Tepe Aura’da huzurlu yaşam

Tepe İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Aura projesi, şehrin içinde ama bir o kadar da şehirden uzak bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Şehrin kalabalığının, gürültüsünün, stresinin uğramaması özellikleriyle dikkat çeken Tepe Aura, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısının hemen yanındaki konumu ile her yere 30 dakika içinde ulaşma olanağı sağlıyor. Dünya standartlarına sahip bir çevre duyarlılığı ile hayata geçirilen konut projesi, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri olanakları sağlaması yönü ile de ilgi görüyor.

Projedeki bütün evler 160 yıllık meşe ağacına göre konumlandı

Merkezinde yer alan 160 yıllık dev meşe ağacının hassasiyet ile korunduğu Tepe Aura konut projesindeki tüm evler; bu ağaca göre, onun etrafında konumlandırıldı. Projedeki evlerin hepsi 3’er kat olarak meşe ağacını geçmeyecek ve birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlanarak hayata geçirildi.

Toplam 16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alan ve 3’er katlı 16 bloktan oluşan Tepe Aura konut projesinde alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri yer alıyor.

Projede yüzme havuzu ve sosyal tesislerle birlikte farklı alanlarda çocuklar için oyun ünitelerinin de içinde bulunduğu çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Konut projesinde ödeme seçenekleri

Projede sınırlı sayıdaki dairelerde kredili veya peşin ödemelerde yüzde 200 indirimden ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanabilmek mümkün. Konut projesinin 2019 yılının sonunda sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.