Kategoriler
Proje Haberleri

Tepekum Nehirpark 2 son daireleri satışta

Tepekum Nehirpark 2 projesinde son dairelerin satışlarına gelindi. Nehirpark Evleri, Arena54, Güneş Evleri gibi bölgedeki önemli projeleri hazırlayan Şafakarı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 3 blok şeklinde yükselen proje ve dairelerin özellikleri hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin mimari özellikleri neler?

Tepekum Nehirpark 2 evleri, 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. A, B, C blok olarak yükselen binalar, toplam 36 adettir. Her bir bina özenli tasarıma sahiptir. Salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Geniş ve ferah olarak hazırlanan dairelerde 2 adet balkon yer almaktadır. Yer alan bu balkonların farklı yönlere cepheleri vardır. Balkonlar gibi banyo da iki adettir. Bu banyolardan birisi ortak kullanım içindir. Diğeri ebeveyn banyosu olduğundan yatak odası içinde yer almaktadır. Daire içi 25 metrekare ortak alan ve depo yer almaktadır. Araçların park edilmesi için açık otopark mevcuttur. Isınma olarak doğalgaz sistemi vardır.

Tepekum Nehirpark 2 konum avantajları

Proje Sakarya Tepekum Mahallesinde yer almaktadır. Ulaşım hem toplu taşıma için hem özel araç için kolaydır. Toplu taşıma kullanmak isteyenler için otobüs durağı 378 metre, dolmuş durağı 359 metredir. Adaray Kentpark Tramvay İstasyonu’na 2,5 kilometre, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kuzey Terminaline ise 3,9 kilometre mesafededir. Proje konumu alışveriş merkezi ve günlük ihtiyaç karşılayacak dükkanlara da yakındır. Zincir marketler 313 metre, bakkal 132 metre, şarküteri 784 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca sağlık merkezlerine de kolay ulaşım mevcuttur. Tepekum Nehirpark 2 evleri Özel Beyhekim Hastanesi’ ne 607 metre, Merkez Tepekum Aile Sağlığı Merkezi’ne 597 metre, acil servise 1,1 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. 

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüğü ve yerleşim planına göre değişmektedir. Dairelerin satışları kredi kullanımına uygundur. Dairelerin fiyatları şu anda 1.250.000 TL’den başlamaktadır. Ancak bu fiyatlar zamana göre değişmektedir. Güncel fiyat ve verdiğimiz bilgilere ek olarak daireler hakkında bilgiyi firmadan alabilirsiniz. Firmaya 0264 277 30 07 ya da 0541 363 54 54 numarasından ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…