Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Tepepark İzmit daire satışları devam ediyor

Tepepark projesi İzmit Tepeköy’de yer almaktadır. Güncan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje inşaat aşamasındadır. Daire teslimleri 2023 yılında yapılması planlanan projede satışlar devam ediyor. Satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören projede dairelerin neredeyse yarısı satılmış durumda. Proje hakkında merak edilenler ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Tepepark projesi daire ve işyerlerinden oluşan karma bir projedir. 15 adet işyeri 46 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Modern ve zarif tasarımlar ile hazırlanan daireler, ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Bloklar 6 katlı olarak yükselmektedir. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Bu otoparklarda her daire için özel alan bulunmaktadır. Bu alanlar işaretlenerek belirlenmiştir. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Daireler iki katlı şekilde tasarlanmıştır. Alt katta mutfak, salon, antre, balkon, WC bulunmaktadır. Üst katta ise yatak odası, genç odası, hol, balkon ve banyo bulunmaktadır. Üst kattaki balkon genç odasından dışarı açılmaktadır. Alt kattaki balkon ise daha geniştir. Bu balkona çıkış hem salondan hem mutfaktan mevcuttur.

Tepepark Evleri projesinde site içinde özel dinlenme ve oturma alanları bulunmaktadır. Otopark ve dinlenme yerlerinin çevresi yeşillikler ile süslenmiştir. Alt kattaki dairelerin bağımsız olarak balkondan merdiven ile girişleri bulunmaktadır. Katlara çıkış için asansör sistemi vardır. Isıtma sistemi olarak ise merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.

Tepepark İzmit daire fiyatları

Proje merkezi bir konumda olduğundan pek çok yere yakındır. Özellikle şehir hastanesi ve alışveriş merkezine çok yakındır. Uzak bölgelere ulaşım için hem otoyol hem caddeye yakındır. Özel araç ile istediğiniz yere ulaşmak için trafikte fazla vakit geçirmenize gerek yoktur.

Tepepark Konutları İzmit daireleri şu anda inşaat aşamasındadır. Teslimleri için 2023 yılının ilk üç ayı beklenmektedir. Daireler brüt 120, net 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu an satış fiyatları 1 milyon 800 binden başlamaktadır. Dairelerin güncel fiyatları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0545 822 72 52 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ayrıca proje hakkında daha fazla detay da alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız