Kategoriler
Proje Haberleri

Tersane İstanbul Haliç kıyısında hayata geçiyor

Tersane İstanbul Avrupa yakasına farklı bir boyut kazandıracak özel projelerden birisidir. Haliç kıyısında hayata geçirilen proje otel odası, yaşam birimi ve müzelerden oluşmaktadır. Rixos tarafından hayata geçirilen proje hakkında merak edilenler ve detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Tersane İstanbul toplam 242 bin metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Projede 5 adet otel ve 4 adet müze bulunmaktadır. Otellerde toplam 1000 adet oda mevcuttur. Bunlara ek olarak 600 adet de yaşam alanı bulunmaktadır. Daireler çatı katından bahçeli dublekse kadar çok farklı çeşitlerde yer almaktadır. Daireler lüks ve tam hizmetli olarak tasarlanmaktadır. Geniş balkonları vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izlemek mümkündür. Sahilde yer alan yalı konaklarına ek olarak yamaç çatı katı daireleri vardır. Dairelerin tümünde modern iç mimari tasarımları mevcuttur. Yaşayanların rahatı ve konforu için gerekli olan her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Katlara iniş çıkış için özel asansör sistemi kullanılmaktadır.

Tersane İstanbul projesi içinde özel yürüyüş parkurları ve sosyal  tesisler bulunmaktadır. Ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun alanları vardır. Alışveriş yapmak için mağaza, market ve alışveriş merkezleri site içinde bulunmaktadır. Spor yapmak için özel fitness merkezi vardır. Araç park etmek için kapalı otopark mevcuttur. Site içinde güvenliğin sağlanması için kesintisiz özel güvenlik hizmeti vardır. Buna ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de devrededir.

Tersane İstanbul nerede?

Proje Haliç kıyısında hayata geçirilmektedir. Hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. Proje İstanbul Havalimanı’na 41 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ise 47 km uzaklıkta yer almaktadır.

Tersane İstanbul projesi ödemeleri hakkında detaylar daha paylaşılmamaktadır. Projenin ilerleyen zamanlarında daha fazla bilgi paylaşılması beklenmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgiyi resmi internet sitesi tersaneistanbuk.com adresinden takip edebilirsiniz. Ayrıca bilgi almak için telefon ile de iletişime geçmek mümkün. Bunun için 0212 235 05 50 sabit numarasını arayabilirsiniz.

Diğer projelere de göz atmak için tıklayınız…