Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

The Amour Collection satışları başladı

The Amour Collection, Antalya’nın Altıntaş bölgesinde inşa edilecektir. Ka Collection tarafından hayata geçirilecek projede detaylar belli oldu. 2024 yılı Haziran ayında teslim edilecek olan projenin özellikleri ve daireler hakkında genel detaylar haberin devamındadır…

Proje detayları ve daire özellikleri

The Amour Collection toplam 10.155 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Eşsiz mimariye sahip 12 katlı bloktan meydana gelmektedir. 1 oda 1 salon dairelerden 4 oda 1 salon dairelere kadar geniş seçeneklere sahiptir. Tekli dairelerin dışında 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daireler de projede yer almaktadır. Yapı denetimi, deprem ve yangın yönetmeliğine uygundur. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır.

The Amour Collection konum olarak Lara Plajı’na sadece 5 kilometre uzaklıktadır. Proje sakinlerine özel Lara Plajı içinde alan bulunmaktadır. Mall Of, Deepo, Ikea ve Agora’ya 3,5 kilometre mesafededir. Havaalanına ise sadece 500 metre mesafede yer almaktadır.

The Amour Collection sosyal donatıları

Proje sosyal donatılar bakımdan son derece geniş seçeneklere sahiptir. 5 yıldızlı hizmet vermek için resepsiyon servisi planlanmaktadır. Yüzmek için hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Açık yüzme havuzunda ise hem çocuklar hem yetişkinler için ayrı alanlar mevcuttur. Sitede özel yüzme havuzu dışında Lara plajına ücretsiz transfer ve giriş imkanı da mevcuttur. Spor yapmak için özel yürüyüş parkuru ve fitness salonu bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna, buhar odası, hamam mevcuttur. Ayrıca çocukların keyifli vakit geçirmesi için aquapark ve oyun alanı mevcur. Günün yorgunluğunu atmak için havuz barı ve mini club yer almaktadır.

The Amour Collection toplam 265 daireden meydana gelmektedir. Projede satışlar başlamış durumdadır. Dairelerin fiyatları şu anda 2 milyon 350 binden başlamaktadır. Satın alımlarda ön ödeme olarak toplam fiyatın yarısı peşindir. Geri kalan kısım ise proje tamamlanana kadar 8 taksit şeklindedir. Taksitler 3 ayda 1 olacak şekildedir.

Projeye 30.10.2022 tarihinde başlanıp 30.06.2024 tarihinde bitecektir. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için 0533 678 16 67 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerini incelemek için tıklayınız