Kategoriler
Proje Haberleri

The BO Viera tanıtılıyor

Ankara’nın önde gelen ve yaklaşık yarım asırlık inşaat şirketlerinden BESA Grup, İstanbul’daki ilk ofisini Zorlu Center’da açtı. Şirketin İstanbul ofisinde, Bodrum’da hayata geçirilen The BO Viera projesinin tanıtımı için yaza merhaba partisi yapıldı.

Zorlu Center Teras Evler’deki ofiste, BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ev sahipliğinde yapılan toplantıya Begüm-Adnan Şen, Suzan Şen, Yelda Tiftik, Bedri Baykam, Burcu Şendir, Elif İnci Aras, Arzu Kunt, Ece Kıral, Mert Ünlü, Zeynep Rendeci, Banuhan Akçal ve Güniz İyianlar gibi ünlüler katıldı.

2020’de teslim edilecek

Bodrum’un Küçükbük mevkiinde inşa edilen The BO Viera konut projesinin tamamının 2020 yılının ortalarında sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Toplam 150 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede; 200 adet rezidans, 130 adet villa, 7 adet iş yeri ve Hilton grubunun markası CURIO’nun 85 odalı oteli yer alıyor.

Projenin ilk etabının 2019 yılının sonunda sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Projenin ilk etabında 49 adet 6+1 bahçe dubleks, 5 adet 5+1 bahçe dubleks, 49 adet 4+1 flat, 5 adet 2+1 flat rezidans yer alacak.

Denize sıfır konumda, benzersiz sahile sahip

The BO Viera projesi, doğal falezleri ile denize sıfır konumda inşa ediliyor. 1.2 kilometre uzunluğunda eşsiz bir sahile sahip olan projede, yapımı devam eden bütün rezidans ve villalar deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda. Projenin hayata geçirildiği Küçükbük Koyu’nun tam karşısında bulunan Apostol (Küçük Tavşan) Adası’na karşı nefis gün batımlarını izlemek mümkün olacak.

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı da yer alıyor. Projede SPA, yüzme havuzları, fitness, restoran ve cafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach Club’lar gibi çeşitli sosyal donatı imkanları var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan The BO Viera projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.