Kategoriler
Proje Haberleri

The Cruise Collection Antalya satışları devam ediyor

Antalya İli, Aksu İlçesi, Kazım Altıntaş Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ka Collection firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı ve modern mimari yapısı ile dikkat çekmektedir. The Cruise Collection Antalya inşaat çalışmaları devam etmekte olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

The Cruise Collection Antalya daire özellikleri neler?

Antalya konut projesi Aksu’nun Kazım Altıntaş Mahallesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesinde daireler lansman fiyatlarıyla satılmaya devam etmektedir. Proje kapsamındaki dairelerde ebeveyn banyosu, klima, görüntülü diafon, ankastre set, barbekü gibi daha birçok donanım bulunmaktadır.

The Cruise Collection Antalya konut projesi sosyal olanaklar açısından da zengindir. Site içerisinde 720 metrekare büyüklüğünde açık havuz, bowling salonu, sineme salonları gibi imkanlar da mevcuttur. Ayrıca projede danışmanlık hizmetleri, kuru temizleme, teknik servis gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamında 1+1 ve 2+1 daire tipi mevcuttur. Bu daireler brüt 87 metrekare ile 120 metrekare alanlara sahiptir.

Antalya projesinde daire fiyatları ne kadar?

Aksu konut projesinde daireler özel fiyatlarla satıştadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

87 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 1 milyon 600 bin TL,

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi Aksu, Altıntaş Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje plaja, havalimanına, alışveriş merkezlerine ücretsiz transfer sunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 678 16 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…