Kategoriler
Proje Haberleri

The Doa Kaynaklar satışları başladı

The Doa Kaynaklar projesi benzersiz doğa havasına sahip özel tasarımlı bir projedir. Projenin konumu İzmir’in Buca İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde özel tasarıma sahip 17 adet villa bulunmaktadır. Söz konusu villalar 4 farklı tip alternatifi sunacak biçimde tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında özenle tasarlanan ve farklı ihtiyaçlara hitap eden 17 adet lüks villa yer almaktadır. Bu villalar 4 farklı tip alternatifi sunacak biçimde tasarlanmıştır. Üstelik villalar 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 141 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik her villaya özel bahçe kullanım alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Rüzgarlık alanı, 2 farklı teras ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır.

The Doa Kaynaklar konumu hakkında

Proje, İzmir’in Buca İlçesi Kaynaklar semtinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Nif Dağları’nın eteğinde, yüz yıllık çınar ağaçlarıyla dolu, eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bununla birlikte patika, orman, çayır ve dereden geçerek trekking gibi sporları yapmanıza imkanı sağlanmaktadır. Kaynaklar Köyü’ne 2 kilometre uzaklıktadır. Muhitinde toplu taşıma araçları, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

The Doa Kaynaklar fiyatları ne kadardır?

The Doa Kaynaklar projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villalar 4.750.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 507 286 59 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…