Kategoriler
Proje Haberleri

The Five House krediye uygun satışları devam ediyor

The Five House Eskişehir’de bulunan bir projedir. Proje Sezerler Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tek tip dairelerden oluşan projede satışlar banka kredisine uygun olarak devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, güncel fiyatları, özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

The Five House projesinde bulunan tüm daireler 3,5+1 olarak hazır bulunmaktadır. Dairelerin her biri akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Dairelerde ısınma yerden ısıtma sistemleri ile sağlanmaktadır. Bütün dairelerde geniş balkonlar vardır. Bu balkonlarda da yerden ısıtma sistemi hazırdır. Bunun için hem yaz hem kış aylarında balkonlar kullanılmaktadır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfaklarda ocak, fırın, davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set vardır. Dairelerde biri ortak kullanımlı olmak üzere iki adet banyo vardır. Banyolardan diğeri ise yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosuna ek olarak özel bir alanda giyinme odası da mevcuttur. Bütün dairelerde çamaşır odası ve kiler de odalara ek olarak yer almaktadır. Dairelerde gömme dolap, duş kabini, jakuzi ve görüntülü diafon vardır.

The Five House projesinde katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Site güvenliği için girişlerde güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Araç park etmek için her daireye 2 araçlık otopark alanı sağlanmaktadır. Her dairenin kendine özel hobi bahçesi vardır. Bunlara ek olarak site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır.

The Five House daireleri satışları

Projenin tamamı 3,5+1 dairelerden meydana gelmektedir. Bu daireler brüt 205, net 165 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 2 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

The Five House daireleri kredili satışlara uygundur. Hem bu satışlar hakkında bilgi almak hem de diğer merak ettiklerinizi sormak için 0 (222) 221 11 20 sabit numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca 0 (506) 874 75 73 cep numarası da proje hakkında bilgi vermektedir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız