Kategoriler
Proje Haberleri

The House Residence Helis Bodrum satışları başladı

Helis Yapı A.Ş. firması tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Boğaziçi Mahallesi’nde hayata geçirilen The House Residence Helis Bodrum projesinde satışlar başladı. 150 milyon USD yatırım değerine sahip projeye 2020 yılı içerisinde başlandı. Proje ne zaman teslim edilecek? Projede fiyatlar ne kadar? Proje nerede yer alıyor? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

72 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje denize sıfır bir konumda yer alıyor. Projede toplam 194 adet villa yer alıyor.  Projede yer alan villalar 4+1 tipinde tasarlandı. Villalar  2 adet geniş terasa sahip olacak şekilde projelendirildi. Villa içerisinde 4 oda, 3 banyo ve geniş bir yaşam alanı yer alıyor.

Projede eşsiz deniz manzarası, villalara bir kaç adım uzaklıkta olan koyda denizin tadını çıkarma imkanı, marina, Spa, açık yüzme havuzu ile yaz keyfini doyasıya yaşama imkanı bulunuyor. Hem yetişkinler için hemde çocuklar için yüzme havuzu, su parkı, açık hava sineması, resepsiyon ve concierge hizmetleri ve 5 yıldızlı bir otel konforunda bir yaşam imkanı proje içerisinde yer alacak.

Çağdaş mimari, lüks ve konforlu bir yaşam sunacak olan projeden villa sahibi olmayı düşünenler kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler. Projede yer alan villaların fiyatları henüz belli değil.

The House Residence Helis Bodrum ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu,  çocuk oyun alanları, su parkı, fitness salonu, kafe, restoran, yazlık sinema, güvenlik, projeye özel plaj, güneşlenme alanları bir çok sosyal alan yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

The House Residence Helis Bodrum projesi Boğaziçi Mahallesi, Yazlık siteler mevki, Doktorlar sitesi üstü, 48670 Milas / Muğla adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0252 526 00 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.