Kategoriler
Proje Haberleri

The Mesnevi satışları devam ediyor

The Mesnevi Ankara Çankaya’da yer alan bir projedir. Proje Menekşe Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Tekli ve dubleks dairelerden oluşan projenin satışları devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

The Mesnevi tekli ve dubleks dairelerden oluşan bir projedir. Projede 2+1 tekli daireler ve 4+1 dubleks daireler vardır. Dairelerin tamamında balkon vardır. Balkonlar geniştir. Bundan dolayı hem yaz hem kış aylarında kullanıma müsaittir. Tekli dairelerde bir adet banyo vardır. Dublekslerde ise yatak odası içinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Daire içlerinde birinci sınıf malzemeden üretilmiş özel tasarımlı kapılar vardır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Konutlarda vestiyer ve gömme dolap hazır olarak yer almaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak hazırlanmıştır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Konutların ısınması için merkezi ısıtma sistemi vardır. Yazın ise klima ile serinlik sağlanmaktadır.

The Mesnevi sitesi 24 saat güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Bu sistemlere ek olarak kameralı sistemler de devrededir. Site içinde araç park etmek için kapalı otopark vardır. Sitede sosyal donatı olarak kapalı yüzme havuzu, sauna, yürüyüş yolu, koşu yolu, fitness salonu, açık spor sahası bulunmaktadır.

The Mesnevi sitesi konumu ve daire fiyatları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Bu nedenle okul, sağlık ocağı, eczane, hastane, market, manav, semt pazarı, cami gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Daha uzak bölgelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak dolmuş, minibüs, otobüs, metro kullanılmaktadır.

The Mesnevi sitesi daireleri büyüklüklerine göre fiyatlandırılmaktadır. 2 oda 1 salon daireler brüt 110 metrekare, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 2 milyon 950 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Hem satış fiyatları hem de ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (535) 626 06 18 telefon numarası vardır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız