Kategoriler
Proje Haberleri

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışları başlıyor

Bilgili Holding tarihi bir binayı yeniden hayata döndürüyor. The Ritz Carlton Residences İstanbul projesi önceden restore edilmiş ünlü ve tarihi bir binayı teknoloji ve modernizmi bir araya getirerek farklı bir dokunuşla tasarlanarak inşa ediliyor.

Nişantaşı’nda yepyeni bir yaşam başlıyor

Nişantaşı’nda yer alan proje şehrin en popüler ve saygın semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda sil baştan tasarlanarak hem iç hem de dış mimarisiyle adından söz ettirmeye başladı. 2022 yılı Mart ayı içerisinde satışa sunulmaya başlanacak olan proje TO Design Studio firmasının kurucusu Tanju Özelgin ve Geo ID firmasının sahibi Mahmut Anlar’ın işbirliği ile tamamlanıyor.

Benzersiz bir tasarım şıklıkla bütünleşiyor

Hem iç tasarımı hem de dış tasarımı ile mimariye farklı boyut katan rezidans projesi 22 katta 1+1 tip daireden başlayarak 4+1 tipe kadar değişen 31 farklı tipte rezidanslardan oluşuyor. Ayrıca bahçe dubleksi ve penthouse olarak ayrıca tasarlanmış yaşam alanlarıyla birlikte toplamda 121 birim yer alıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul lüksün konforla buluşması

Projede tüm sakinlerine sınırsız bir konforun da kapılarını aralıyor. Residence projesinde 7 24 vale hizmeti, çocuk oyun alanları, evcil hayvanlar için bakım hizmeti, sinema salonu, cilt bakım birimleri yer alıyor. Bunların dışında ayrıca spa ve masaj hizmeti, spor salonu ve yüzme havuzu gibi pek çok ayrıcalıklı ve lüks hizmeti evinizin konforundan vazgeçmeden yaşayabiliyorsunuz.

Ayrıca arkadaşlarınızla buluşabileceğiniz lobi alanı, brasserie alanı gibi farklı alanlarda da keyifli sohbetlerinizi binanızdan hiç çıkmadan keyifle gerçekleştirebilirsiniz.

Hayallerinizin de Ötesinde Bir Yaşam Başlıyor

Lüksün konfor ve rahatlıkla buluştuğu The Ritz Carlton Residences İstanbul tasarımcıları rezidans sakinlerinin isteyebilecekleri her türlü ayrıntıya en ince noktasına dek değinip en son teknolojik donanımlarla beklenenlerin ve hayallerin ötesinde bir yaşam sunuyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız