Kategoriler
Proje Haberleri

The Seascape Collection Alanya 2. Etabı 2024’te teslim!

The Seascape Collection Alanya  konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje KA Collection CO firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Proje 2 etaptan oluşmakta olup 2024 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Okurcalar Mahallesi üzerindeki 29 bin metrekarelik inşaat alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda The Seascape Collection Alanya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi 2 etap olarak inşa edilmektedir. Proje kapsamındaki daireler ayrıca akıllı ev sistemine sahiptirler. Ayrıca daire içlerinde yangın alarmı, vestiyer, klima, barbekü, ankastre set, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklar da mevcuttur.

Projenin 1.etabı 3 blok ve 192 daireden meydana gelmektedir. 2. etabı ise 3 blok ve 220 daireden oluşmaktadır. Proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde açık-kapalı havuz, oyun alanı, özel plaj, hamam, sauna, buhar odası, masaj odaları, yoga salonu, pilates salonu gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde fitness, tenis kortu, bowling, squash salonu, kareoke, sinema salonu, parti odası, çocuk oyun alanı, açık-kapalı havuz gibi hizmetler de sunulacaktır. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Proje ile ilgili daha fazla detay ileriki günlerde belli olacaktır.

The Seascape Collection Alanya  konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, unutulmuş ve bakir bir bölge olan Okurcalar da her açıdan deniz manzarasına sahip ve denize sadece 580m uzaklığında ki arazide konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

103 metrekare 1+1 tip daireler 1 milyon 600 bin TL,

128 metrekare 2+1 tip daireler 3 milyon TL,

155 metrekare 2+1 tip daireler 3 milyon 150 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında 1. etap Mart 2024’de, 2.etap ise Haziran 2024’te bitecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 678 16 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…