Kategoriler
Proje Haberleri

The Village Urla’da kişiye özel ödeme

İzmir’in Urla ilçesinde, Kuzu Holding firması imzasıyla hayata geçirilen The Village Urla konut projesi, toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

21 villadan meydana gelen projedeki konutların tümü, 4+1 tipte tasarlandı. Konut projesindeki villalar, terasları hariç 361 metrekare ila 368 metrekare arasında büyüklüklere sahip. Konut projesinde ayrıca şömineli salonlar, 4 yatak odasının yanı sıra çalışma odaları, teknik odalar gibi çok amaçlı kullanıma uygun odalar mevcut durumda.

Konut projesinin Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

The Village Urla konut projesi fiyat listesi

Konut projesinde satılık 12 adet villa yer alıyor. Konut projesindeki villaların fiyatları, 1 milyon 200 bin dolar ila 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. Projede birden fazla ödeme seçeneği mevcut. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak ya da inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak villa sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesinde ayrıca kişiye özel ödeme koşulları da yer alıyor.

The Village Urla konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde, birbirinden zengin sosyal donatı alanları yer alıyor. Yeşil dostu olan konut projesinde, geniş peyzaj alanları bulunuyor. Konut projesi hem deniz hem de orman manzarasına sahip olma özelliği taşıyor.

Konut projesinde açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Hidroforu bulunan konut projesinde; ebeveyn banyosu, şömine, teras ve balkon da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konumuyla da dikkat çekiyor. İzmir’in en güzel noktalarından birinde hayata geçirilen konut projesi yeşili ve maviyi bir arada bulundurma özelliği taşıyor.

The Village Urla konut projesi, Kekliktepe Bölgesi Urla/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0232 502 32 62