Kategoriler
Proje Haberleri

The Voyage Residence satışa sunuldu

The Voyage Residence Avsallar konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje KA Collection CO firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Proje lansman aşamasında olup daire satışları başlamıştır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi üzerindeki 2 bin 300 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda The Voyage Residence kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi tek blok olarak inşa edilmektedir. Proje kapsamındaki daireler özel tasarım mimariye sahiptirler.

Projenin tek blok ve 49 daireden meydana gelmektedir. Toplam 450 metrekare sosyal alana sahip proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde açık-kapalı havuz, oyun alanı, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme odaları gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde fitness, sinema salonu, çocuk oyun alanı, barbekü gibi hizmetler de sunulacaktır. Proje kapsamındaki daireler 1+1 tip olarak tasarlanmıştır. Proje ile ilgili daha fazla detay ileriki günlerde belli olacaktır.

The Voyage Residence konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Alanya’nın Avsallar semtinde, İncekum Orman Parkı’na ve keyifli plajına yakın bir konumda konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

76 metrekare 2+1 tip daireler 1 milyon 550 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında daireler lansman fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 678 16 67 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…