Kategoriler
Proje Haberleri

Therra Park satışları devam ediyor

Therra Park Tarabya projesi eşsiz boğa ve deniz manzarasına sahip az katlı, rezidans konseptli bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gök-An Turizm İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 16.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen sitede 13 blok, 48 adet rezidans ve 1 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu rezidanslar 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Az katlı, rezidans konseptine sahip proje 16.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 13 blokta toplam 48 adet rezidans ve 1 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu rezidanslar 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik rezidansların büyüklüğü 220 metrekare ile 245 metrekare arasında değişmektedir. Müstakil villa ise 6 artı 2 konut tipine sahiptir. 4 katlı olan bu villada 230 metrekarelik bahçe alanı, asansör ve sauna bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca 150 metrekareye kadar peyzajlı müstakil bahçe alanları yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde İtalyan ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında geniş teras ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Otomatik jaluzi sistemi, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Therra Park nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Sarıyer İlçesi Ferahevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar muhteşem boğaz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Therra Park İstanbul fiyatları ne kadardır?

Therra Park Evleri projesinde kişiye özel finansman koşulları mevcuttur. 220 ile 245 metrekare arasında olan 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 25.000.000 TL ile 38.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 206 34 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…