Kategoriler
Gündem

THY ucuz bilet kampanyası başlattı

THY ucuz bilet kampanyası başlatmıştır. Türk Hava Yolları kurumu THY’den 299 TL’den başlayan fiyatlarla ucuz bilet fırsatı sunmaktadır. Söz konusu bilet kampanyası belirli bir sayı için geçerli olacaktır. Ayrıca bu kampanya kapsamda toplam 100 bin 054 koltuğu indirimli fiyatlarla satışa sunmaktadır.

THY ucuz bilet kampanyası ne zaman?

Söz konusu erken rezervasyon kampanyası 4 Ekim 2022 tarihinde Salı günü itibarı ile başlamıştır. Erken rezervasyon yapılarak alınan uçak bileti kampanyası 5 Ekim 2022 tarihinde sona erecektir. Peki hangi tarihler arası için erken rezervasyon yapılacaktır. Bir günlük bir erken rezervasyon süreci 6 Nisan 2023 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Erken rezervasyon sonu ile 6 Şubat 2023 tarihinde başlıyor 9 Nisan 2023 tarihinde ise sona eriyor. Ayrıca 6 Şubat 2023 ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasında bir uçuş planı yapmak için 4 Ekim ile 5 Ekim 2022 tarihlerinde erken rezervasyonu yapmak gerekmektedir.

Kampanya şartları neler?

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya şatları şöyle;

Kampanya 4 Ekim 2022 ve 5 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 6 Şubat 2023 ile 9 Nisan 2023 arasında olan biletler için geçerlidir.
Bu kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Ekonomi Kabin uçuşlarda geçerlidir.
Söz konusu kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.
Kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı ve Hopa’ya yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.
Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 299.99 TRY, ExtraFly ücret sınıfında 419.99 TRY, PrimeFly ücret sınıfında 449.99 TRY’dir.
Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Bu kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.
Söz konusu kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.
Kampanya kapsamında sunulan ücrete tüm vergi ve harçlar dahildir
Kampanyalı biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilecektir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler diğer indirim haklarıyla birleştirilemez.
Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilmektedir.
Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.
Ayrıca kampanya kapsamında 100.054 adet koltuk arz edilecektir.

Diğer gündem haberleri için tıklayınız