Kategoriler
Proje Haberleri

Tima Terrace nerede yükseliyor?

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Tima inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tima Terrace konut projesi, toplam 120 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 73 metrekare, 2+1 tipteki daireler 108 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 113 metrekare ile 149 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Mahmutbey mevkiinde yükselen konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Tima Terrace konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 340 bin TL ila 430 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 475 bin TL ila 560 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 560 bin TL ila 780 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde, kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Tima Terrace konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi sosyal donatı olanakları mevcut durumda bulunuyor.

Su depolu ve jeneratörlü projede asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde, klima sistemi de yer alıyor. Konut projesi, geniş ve yeşil peyzaj alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla da yoğun ilgi görüyor. Proje; İstoç Ticaret Merkezi’ne, Mall of İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne, Altınbaş Üniversitesi’ne ve Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ne oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor.

Konut projesi E80 ve O-3 otoyollarına da oldukça yakın bir noktada hayata geçiriliyor. Tima Terrace konut projesi, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 17 34218 Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 447 40 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.