Kategoriler
Proje Haberleri

Tima Terrace projesinde kişiye özel ödeme

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Tima inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Tima Terrace konut projesi, toplam 120 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesi, tek bloktan meydana geliyor. Projedeki 1+1 daireler 73 metrekare, 2+1 daireler 108 metrekare, 3+1 daireler ise 113 metrekare ile 149 metrekare arasında büyüklüklere sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Tima Terrace konut projesinde fiyatlar ne kadar?

Konut projesindeki yer alan 1+1 tipteki daireler,  2+1 tipteki daireler ve 3+1 tipteki dairelerin satışları devam ediyor.  Projede bulunan bu dairelerin fiyatlarının ne kadar olduğu konusunda firma tarafından bir bilgi verilmedi ve fiyatların yayınlanmasını istemediklerini belirttiler. Bu nedenle fiyatlar konusunda bir bilgi veremiyoruz.

Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Tima Terrace konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Su depolu ve jeneratörlü projede asansör de var.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde klima da bulunuyor. Projede ayrıca geniş peyzaj alanları da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Mahmutbey’de hayata geçiriliyor. Tima Terrace konut projesi, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 17 34218 Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 447 40 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.