Kategoriler
Proje Haberleri

Time Life İstanbul konut tipleri

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Ayk Plus Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Time Life İstanbul konut projesi, toplam 2 bin 367 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

107 konuttan meydana gelen projede tek inşaat bloğu bulunuyor. Projedeki tüm konutlar 1+1 tipte ve 2+1 tipte tasarlandı. Projedeki konutların büyüklükleri, 70 metrekare ila 90 metrekare arasında değişiyor.

Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin yaklaşık olarak yüzde 15’i satıldı.

Time Life İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 2+1 tipteki konutların fiyatları ise 514 bin TL ila 585 bin TL arasında değişiyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Time Life İstanbul konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik, kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, futbol sahası, basketbol sahası, sauna, tam donanımlı spor salonu ve kapalı yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konuma sahip. Proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Konut projesi; İstanbul Çevreyolu ve TEM Otoyolu’na 4 dakika, İstanbul Finans Merkezi’ne 1 dakika, İFM Metro Durağı’na 1 dakika, Bostancı’ya 15 dakika, Avrasya Tüneli’ne 15 dakika, Kadıköy İskele’ye 15 dakika, Üsküdar’a 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Ataşehir Migros’a 2 dakika, Palladium AVM’ye 7 dakika, Ülker Arena’ya 5 dakika, İkea Meydan AVM 7 dakika, Modoko 5 dakika ve Acıbadem Tıp Merkezi’ne 7 dakika mesafede inşa ediliyor.

Time Life İstanbul, Tatlısu Mah. Şahin Cad. No: 48/B Ümraniye/İstanbul adresinde yükseliyor.

Telefon: 0506 097 60 58-0216 365 75 80